راه یابی 50 اثر تجسمی از قزوین به چهارمین جشنواره آثار و تولیدات

از میان آثار تجسمی ارسالی به دبیرخانه کمیته تجسمی 50 اثر از تولیدات هنرمندان قزوین به مرحله داوری چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری راه یافت.

به گزارش کمیته تبلیغات و اطلاع‎رسانی چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری، از مجموع 108 اثر رسیده به دبیرخانه کمیته تجسمی جشنواره ،آثار 26 هنرمند تجسمی قزوین به شرح زیر به مرحله داوری راه یافت. در بخش عکس آثار میثم ملکی، در بخش کاریکاتور؛ سپیده صفاری، در بخش خوشنویسی آثار؛ استاد سید حیدر موسوی، مصطفی عابدینی، کمال سلیمانی نیا، علیرضا اباصلت، مریم ذوالقدر، بهادر پگاه، علی آقاحسینی، گوهر همایی، سید علی فخاری، علیرضا محبی، در بخش نگارگری؛ سارا حسینی، در بخش تذهیب آثار؛ معصومه معدن نژاد، پیمان پارس مهر، سهیلا اسکندری، در بخش گل و مرغ آثار؛ رقیه یزدی، سید هاشم حسینی ، در بخش نقاشی آثار؛ علی شفیع آبادی، محمد اسدی، حمید میرمعزی، در بخش طراحی آثار؛ رسول آمالی، فرزاد کشتکار، علیرضا پرهیزکاری، در بخش طراحی پوسترآثار؛ محمد غنایی، در بخش تصویرسازی آثار رسول آمالی، غزاله صفاریان و اکرم اسماعیلی به مرحله داوری جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری راه یافتند.

گفتنی است چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری 7تا9 مهرماه سال جاری دربخش‎های موسیقی، تجسمی، هنرهای تصویری، ادبیات پایداری، محصولات فرهنگی، ادبیات ونمایش به میزبانی حوزه هنری استان اصفهان با حضور حوزه‎های هنری سراسر کشور  برگزار می‎شود.





تعداد کل نظرات : 0 منتشر شده : 0 منتشر نشده : 0 غیر قابل انتشار : 0

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره